Sales

Chameleon IT de eerste officiële Belgische reseller van Forza Refurbished Belgische klanten hebben nu de mogelijkheid om de refurbished toestellen eerst te bekijken voor ze tot kopen over gaan en krijgen de service van het instellen van het toestel, overzetten van gegevens en simkaart en een woordje uitleg er gratis bovenop.

Deze deal was en is nog steeds een belangrijke stap voor ons. In al die jaren zijn we uitgegroeid van een kleine repairshop tot een grote speler in Vlaanderen. in 2015 werden er meer dan 1800 toestellen verkocht. Ons grootste probleem de laatste maanden was voorraad. Geen enkele supplier heeft zo veel voorraad beschikbaar dan Forza en kan tegelijkertijd de kwaliteit leveren die we nu hebben gezien. In het verleden hebben we samengewerkt met verschillende partijen maar telkens botsten we op hetzelfde probleem. Suppliers proberen hun tekort aan voorraad op te vullen met toestellen die uit waterschades komen, er esthetisch zeer slecht uit zien of gebruiken namaakonderdelen om de kost te drukken. Ik was dan ook zeer onder de indruk van de professionaliteit van deze supplier. Ze zijn dan ook de enige die 24 maanden garantie durven geven op hun producten.

Wat is refurbished?
Refurbished toestellen zijn toestellen die worden gerecycleerd voor wederverkoop. Ze komen van toonzalen, verzekeringsmaatschappijen, inruilprogramma’s of werden teruggestuurd voor een technisch mankement. Ze worden getest op meer dan 20 punten, indien nodig worden onderdelen vervangen, om ze daarna met een sterk verlaagde prijs terug op de markt te brengen.

Natuurlijk is de prijs van een refurbished device erg belangrijk, maar duurzaamheid speelt ook een steeds grotere rol in ons leven. We houden steeds meer rekening met het milieu. De refurbished markt sluit hier perfect op aan. Door te kiezen voor een refurbished device leveren we een actieve een bijdrage aan onder andere energiebesparing, materiaal besparing, vermindering gevaarlijk afval en toxische stoffen en vermindering van de uitstoot van broeikasgassen.

Ook zijn er nog oudere modellen beschikbaar. Na een aantal jaar verdwijnen de oudere modellen van de retailmarkt. Zo word je als consument eigenlijk gedwongen om een nieuwer, duurder model aan te schaffen. Wij hebben zelfs de iPhone 4S nog op voorraad die gelanceerd is in September 2012. Dit is ideaal wanneer je op zoek bent naar een betaalbaar, maar goed device.

Voor prijzen en online bestellingen kunt u terecht op
www.goedkopeiphone.be

OM veiligheidsredenen ligt er geen voorraad in de winkel. U dient de toestellen ofwel online ofwel telefonisch te bestellen voor afhaling.