Nieuwe openingsuren

Om er voor te zorgen dat alle herstellingen binnen een minimum aan tijd kunnen worden uitgevoerd, hebben wij besloten het net iets anders aan te pakken. Elke dag gaan onze deuren 3 uurtjes in de namiddag dicht om geconcentreerd te kunnen doorwerken aan uw defecte toestellen. Wij zijn op deze momenten dan ook niet telefonisch bereikbaar. Tijdens de openingsuren wordt uw toestel enkel nog ‘klaar terwijl u wacht’ hersteld indien u een afspraak hebt gemaakt. Zonder afspraak zal de herstelling plaats vinden in de daarop volgende namiddag.

Vanaf heden zijn wij dan ook geopend op de volgende tijdstippen:
Weekdagen:
10:00 – 13:00 en 16:00 – 18:00
Zaterdag:
10:00 – 18:00
Woensdag en Zondag:
Gesloten

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *