Interessante apps? Met Den Bulck blijf je up to date!

Bij elke nieuwe installatie krijgen we de vraag of we geen interessante applicaties kennen. Uiteraard zijn er veel apps die je het leven makkelijk kunnen maken. Ik denk maar aan waze, wunderlist, iTranslate, …
Toch is het vrijwel onmogelijk voor ons om iedereen steeds up te date te houden. Daarom verwijs ik jullie graag door naar een facebookgroep die één van onze klanten een tijd geleden heeft opgestart. Op zeer regelmatige basis bespreekt ‘Den Bulck’ daar nieuwe apps, geeft hij tips over apps die tijdelijk gratis worden aangeboden of zet hij een link naar een interessant nieuwsartikel. Zo blijf je up to date en doe je soms geweldige ontdekkingen. Enige nadeel van zijn pagina … ik installeerde net mijn 100’ste applicatie. Regelmatig de dingen verwijderen die je toch niet gebruikt is dus aangeraden om je iPhone gezond te houden.

https://www.facebook.com/groups/1673216356243326/?fref=nf

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *